Vi är ett bilvårdsföretag med anläggningar i Mölndal & Bäckebol. Vi har 10 duktiga och kunniga medarbetare som tar hand om dig och din bil på bästa sätt. Vi har ett nära samarbete med Toyota Center Göteborg.

Mölndal

I Mölndal finns vi på Lunnagårdsgatan 13, granne med Toyota Center och Åby Stallgårdar.

 

Bäckebol

I Bäckebol finns vi på Transportgatan 33 i samma hus som Toyota, granne med IKEA.

Öppettider

Vi har öppet alla vardagar 07:00–18:00  (Mölndal från 06:30)

Varför Lackskydda?

Ett ordentligt lackskydd ger ett betydligt mer motståndskraftigt och långvarigt skydd mot slitage än bilvax och polish. Lacken får tillbaka sin glans och lyster – precis som när bilen var ny!
Vår behandling börjar alltid med en grundlig tvätt och djuprengöring av de mikroskopiska porerna i lacken. Lacken poleras i flera steg för att ta bort oxidation, repor och skavanker. Därefter appliceras lackskyddet maskinellt i två steg. Lacken får en härdad yta med såväl djupare glans och lyster som avsevärt förbättrad motståndskraft mot smuts och oxidation.

En bra investering

Du har allt att vinna på ett bra lackskydd. Remelcos lackbehandling räknas till en av de bästa på marknaden och ger ett långtidsverkande och motståndskraftigt skydd. En blank och ren bil förlänger nybilskänslan och förbättrar andrahandsvärdet. Dessutom blir det så mycket lättare att tvätta bilen och du slipper lägga tid och kraft på att vaxa. Även miljön vinner på att du lackskyddar eftersom du inte behöver använda avfettning så ofta.

Ta kontakt med oss på Remelco så hjälper vi dig med att ta fram det optimala lacksskyddet för just din bil!

 

Hämta/Lämna service (närområdet)

För kunder i närområdet erbjuder vi hämta och lämna service för 100 kr exl. moms

 

Lånebil

Vi erbjuder lånebil till självkostnadspris för våra kunder vid helrekond eller lackskyddsbehandling.

Du betalar bensin och ev trängselskatter.