Vi tar hand om din bil på bästa sätt

Din bil förtjänar det bästa.

Vi är vana vid alla typer av bilar.

Vår ambition är goda resultat och nöjda kunder.

Mölndal

I Mölndal finns vi på Lunnagårdsgatan 13, granne med Toyota Center och Åby Stallgårdar.

 

Bäckebol

I Bäckebol finns vi på Transportgatan 33 i samma hus som Toyota, granne med IKEA.

Öppettider

Vi har öppet alla vardagar 07:00–18:00  (Mölndal från 06:30)

Tvätt och lätt

Bil och fälgar avfettas vid behov och handtvättas utvändigt med effektivt bilschampo. Lätt städning av bilen invändigt samt puts av rutorna.

 

Polering och vaxning

Hela bilen poleras utvändigt för att ta bort repor, märken och andra ojämnheter i lacken. Vi lägger på ett lager med vax som ger vacker glans och långvarigt skydd mot smuts, salt och trafikfilm.

Invänding rekonditionering

Bilen görs noggrant ren invändigt. Vi dammsuger, putsar rutorna, gör rent mattorna, snyggar till säten, rengör instrumentpanel och övriga plastdetaljer.

Helrekonditionering

Bilen handtvättas grundligt, liksom motor och fälgar. Även dörrlister och gångjärn rengörs ordentligt. Vi dammsuger, putsar rutor och rengör säten, mattor, dörrar och paneler. Lacken poleras och vi tar bort repor och ojämnheter. Till sist läggs ett skyddande lager vax som ger extra glans. Nu ser bilen ut som ny!

 

Lackskydd

Lacken utsätts dagligen för påfrestningar som gör att ytan mattas. Smutsen får då lättare fäste och ökar risken för rostangrepp. Vår lackbehandling räknas till en av de bästa på marknaden och ger ett långtids-verkande skydd. Lacken får dessutom tillbaka sin glans och lyster som förlänger nybilskänslan.

Sanering

Vi utför alla typer av sanering i bilar, även lukt- och röksanering. Vi tar effektivt bort t ex hundhår, olja, smuts efter verktyg, cigarettrök och annan dålig lukt. För att uppnå bästa resultat behåller vi bilen i ett dygn.

Glasreparation

Stenskott i vindrutan kan vi snabbt laga medan du väntar. Reparationen gör skadan så gott som osynlig och förhindrar vidare sprickbildning.

Sätestvätt

Vi tvättar klädseln och tar bort fläckar.

Handtvätt

Din bil tvättas varsamt ren för hand med bilschampo och avfettningsmedel. Vi torkar sedan av bilen med sämskskinn för att förhindra kalkringar.

Mölndal

Telefon: 031-67 83 30
Adress: Lunnagårdsgatan 13

I Mölndal finns vi på Lunnagårdsgatan 13, granne med Toyota Center och Åby Stallgårdar.

 

Bäckebol

Telefon:  031-725 23 96
Adress: Transportgatan 33

I Bäckebol finns vi på Transportgatan 33 i samma hus som Toyota, granne med IKEA.