Tvätt och lätt

Bil och fälgar avfettas vid behov och handtvättas utvändigt med effektivt bilschampo. Lätt städning av bilen invändigt samt puts av rutorna.

 

Polering och vaxning

Hela bilen poleras utvändigt för att ta bort repor, märken och andra ojämnheter i lacken. Vi lägger på ett lager med vax som ger vacker glans och långvarigt skydd mot smuts, salt och trafikfilm.

Invänding rekonditionering

Bilen görs noggrant ren invändigt. Vi dammsuger, putsar rutorna, gör rent mattorna, snyggar till säten, rengör instrumentpanel och övriga plastdetaljer.

Helrekonditionering

Bilen handtvättas grundligt, liksom motor och fälgar. Även dörrlister och gångjärn rengörs ordentligt. Vi dammsuger, putsar rutor och rengör säten, mattor, dörrar och paneler. Lacken poleras och vi tar bort repor och ojämnheter. Till sist läggs ett skyddande lager vax som ger extra glans. Nu ser bilen ut som ny!

 

Lackskydd

Lacken utsätts dagligen för påfrestningar som gör att ytan mattas. Smutsen får då lättare fäste och ökar risken för rostangrepp. Vår lackbehandling räknas till en av de bästa på marknaden och ger ett långtids-verkande skydd. Lacken får dessutom tillbaka sin glans och lyster som förlänger nybilskänslan.

Sanering

Vi utför alla typer av sanering i bilar, även lukt- och röksanering. Vi tar effektivt bort t ex hundhår, olja, smuts efter verktyg, cigarettrök och annan dålig lukt. För att uppnå bästa resultat behåller vi bilen i ett dygn.

Glasreparation

Stenskott i vindrutan kan vi snabbt laga medan du väntar. Reparationen gör skadan så gott som osynlig och förhindrar vidare sprickbildning.

Sätestvätt

Vi tvättar klädseln och tar bort fläckar.

Handtvätt

Din bil tvättas varsamt ren för hand med bilschampo och avfettningsmedel. Vi torkar sedan av bilen med sämskskinn för att förhindra kalkringar.