Vi fokuserar på

Distributionsuppdrag

– Behöver ni hjälp med distributionstjänster inom göteborg/västsverige så kontakta oss.

Montering

– Vi samarbetar nära med Kinnarp, där vi utför montering av kontor. Är ni också i behov av sådana tjänster så hjälper vi naturligtvis till.

Flytt-tjänster

– Byta kontor eller flytta en del av verksamheten? Vi gör det enkelt och smärtfritt för dig att flytta. Med oss som projektledare ser vi till att era möbler transporteras från A till B på ett smidigt, kostnadseffektivt och bekymmersfritt sätt. Naturligtvis med så låg miljöpåverkan som möjligt.

Kabelsanering

– En välstädad och prydlig arbetsplats har många fördelar. Det är inte bara lättare att hålla ordning – du får en trevligare arbetsplats och minskar brandrisken. Med denna tjänst tar vi en närmare titt på ditt arbetsutrymme och tar hand om alla sladdar.

Lagring

– Har ni svårt att få plats med allt eller inte har eget lager? Låt oss förvara era produkter, möbler eller liknande i vårt lager, där allt från enstaka produkter till hela kontorsmöblemang får plats. Behöver ni, kan vi även hjälpa er med transport och distribution till och från lagret.

Plocktjänster

– Vid lagring hos oss så kan vi även erbjuda plocktjänster där vi ser till att plocka och paketera era produkter för distribution enligt era önskemål.

Utkörning mot avrop

– Vid lagerhållning av era produkter så erbjuder vi utkörning mot avrop enligt överenskommelse.

Möbeltvätt

– Efter några år har ju möbler förlorat sin fräscha känsla på grund av damm och smuts. Hellre än att investera i nytt kan en riktig tvätt göra underverk. Med några enkla åtgärder ger vi din inredning återigen den splitternya, fräscha känslan.